fbpx
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Testimonials

Helena Lauritzen var ansat 2 år og 2 måneder som studentermedhjælper i Vetting & Support. Hun arbejder i dag som Associate Functional Consultant hos SCALES Group, og siger følgende om sin tid i TRUSTZONE: 

Som studerende satte jeg høj pris på særligt to ting i min tid hos TRUSTZONE: først og fremmest på grund af virksomhedens energi og kultur, som både indeholdte lærende og inspirerende arbejdsdage, men også et socialt fællesskab med sjove events! Derefter holdt jeg meget af netop denne stillings arbejdsopgaver. De var hurtige at komme igang med, når man kom direkte fra undervisning i skolen samtidig med at man lærte nyt ved hver eneste case jeg håndterede. Derudover var tiderne fleksible ift. tilpasning af min daglige skolegang. Alt i alt var dette det perfekte studiejob, som jeg varmt kan anbefale! 

Caroline Langholz var ansat 1 år og 7 måneder som studentermedhjælper i Vetting & Support. Hun arbejder i dag som New Tech, Junior Associate hos KPMG, og hun siger følgende om sin tid i TRUSTZONE: 

My first student job was at TRUSTZONE. I truly loved everything about it. You can not find a better place to work as a student in my opinion. The job offers a lot of opportunities and challenges you to use the skills you have acquired at the school bench in new, interesting, and exciting ways. It comes with a lot of flexibility, which I found very useful in times of stressful exam periods. The best part about the job though, is that the colleagues are amazing. It is a very fun and open-minded environment and everyone is there with a mission to make every day enjoyable! I have later found, that my time in TRUSTZONE has given me a solid foundation for my future career opportunities

Christian Kold var ansat 1 år og 10 måneder som studentermedhjælper i Vetting & Support. Han arbejder i dag som Cyber Security, Assistant Consultant hos PwC Danmark, og han siger følgende om sin tid i TRUSTZONE: 

Jeg havde en fantastisk tid hos TRUSTZONE, hvor jeg som studerende fik en enestående chance for at dykke ned i en essentiel del af IT-sikkerhed, Public Key Infrastructure (PKI). Virksomheden gav mig mulighed for at udforske denne del af IT-sikkerhed og satte mig i stand til at løse komplekse sikkerhedskoncepter i praksis. Netop dette var som studerende ekstremt værdifuldt. 

Det, der gjorde TRUSTZONE unik, var det dedikerede team af erfarne folk, der altid var parate til at guide og støtte mig i min læringsproces. Jeg følte mig virkelig værdsat og inkluderet i projekter, hvor jeg også havde muligheden for at sætte mit præg. Samtidig med at det er en motiverende og lærerig arbejdsplads, er der altid en kollega, der er klar på en øl, sodavand eller et spil bordfodbold. 

Samlet set har min tid hos TRUSTZONE været en rigtig god oplevelse, der har forberedt mig på at træde videre ind i den brede verden af IT-sikkerhed. Jeg er dybt taknemmelig for den viden, erfaring og støtte, jeg har modtaget fra mine savnede kollegaer. 

Christian Brandenburg er på sit 4. år stadig ansat i TRUSZONE, men startede sin karriere i Vetting & Support, hvor han sad i 1 år. Christian siger følgende om sin tid i TRUSTZONE: 

Da jeg startede i TRUSTZONE som studentermedhjælper i vores vetting/support team, var det egentlig meningen, at det skulle være midlertidigt, da jeg vikarierede for en anden studerende, der havde et udenlandssemester. Jeg blev dog hurtigt rigtig glad for stillingen, da der var gode muligheder for at præge mine arbejdsopgaver og en kultur, hvor der var højt til loftet. Jobbet i vetting/support var meget lærerigt, og jeg var rigtig glad for det sociale fælleskab på kontoret. 
Det endte derfor ikke med at blive en midlertidig stilling, og sammen med TRUSTZONE fandt vi en løsning, så jeg kunne fortsætte i virksomheden. Det er efterhånden et par år siden, og jeg sidder den dag i dag i en fast stilling, som Solutions Engineer, hos TRUSTZONE og har det lige så sjovt som dengang, jeg startede som studerende.

Was this article helpful?